Question: 1. In the Equipment Situation Report, what button is used to display the Functional Location Structure for a selected piece of equipment?

Answer: c.

Question: 2. What status is used to indicate the severity of a notification in the Equipment Situation Report?

Answer: b. Technical Status

Question: 3. The ______ field is used to enter the odometer reading or the meter reading when entering equipment usage incurred during a dispatch.

Answer: a. Rdg/CtrRdg

Question: 4. When must you obtain an approval for a Dispatch (D1) notification from an approving authority?

Answer: d. All of the above require an approval

Question: 5. The ______ notification type is used to create equipment dispatches in mass for an Alert.

Answer: c. D2

Question: 6. The ______ notification type is used when maintenance is required on a piece of equipment.

Answer: c. M1

Question: 7. The ______ work order type is created from a maintenance notification.

Answer: b. PM01

Question: 8. The ______ transaction is used to create a project work order?

Answer: c. IW31

Question: 9. In the Inbound Delivery Monitor, the Purchasing Document number that begins with the prefix 71 indicates ______.

Answer: a. The purchasing document is an SSA filled order

Question: 10. A Maintenance Call uses ______ to generate a notification for a service that is due for processing.

Answer: b. The established maintenance plan counter requirements, date requirements, and parameter settings